Hvem vi er

http://flaskami.no er en nettbasert forhandler portal som eies og driftes av Øko-Logiske Produkter AS.

Nettstedets adresse er: https://flaskami.no

Øko-Logiske Produkter AS er opptatt av å ta vare på dine personopplysninger og håndtere dem trygt.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Vi samler inn den informasjonen kunden legger inn ved bestilling av varer hos oss: Navn, telefonnummer, epost adresse og postadresse. På vår server samler vi bare kontakt-informasjon og ingen øvrige sensitive personopplysninger. Se mer om våre partnere og deres personvernsystemer nedenfor.

Web host

Hva vi bruker vi informasjonen til?

Vi bruker disse dataene til å sende ut varer og å kunne svare på produkt-, forsendelses/sendings-spørsmål når kunder spør oss i ettertid. Vi bruker dem også for statistikk, analyse og å overholde krav til oppbevaring av regnskapsdata. Dersom du har bekreftet at du ønsker at vi sender deg nyhetsbrev eller annen informasjon på e-post, benytter vi e-post adressen din til dette.

Informasjons kapsler

Vi bruker Google Analytics med tilhørende infokapsler til å gjøre http://flaskami.no stadig bedre.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler denne informasjonen med våre fraktpartnere for at du skal kunne få varene du har kjøpt, og med våre regnskaps partner. Alle partnere som er definert som Databehandlere i GDPR (General Data Protection Regulation), har vi til enhver tid en gyldig Databehandleravtale med. Formålet med en slik avtale er å etablere tilfredsstillende garantier for beskyttelse av personvern og grunnleggende rettigheter og friheter for våre kunder.

Vi har ingen partnere som vi deler kontakt-informasjon med, utenfor Norden.

Vi deler ikke dine persondata med noen andre.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi lagrer dine opplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle formålet det ble samlet inn for, for eksempel å oppfylle våre kontraktsrettslige forpliktelser overfor deg eller ivareta våre legitime interesser til det ikke lenger er noe lovkrav eller rettigheter for oss å beholde opplysningene.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan når som helst be om at vi sletter dine personopplysninger eller be om en oversikt over personopplysningene vi har samlet om deg