Tumar Art Group

Tumar Art Group er et firma fra Kirgistan som siden 1998 har spesialisert seg på å utvikle ull filt produkter. Gruppen ble dannet av kvinner som hadde en felles interesse for tradisjonelt kunsthåndverk. De ble lei seg over å se at den tradisjonelle ull filt produksjonen ikke tilfredsstilte den moderne verden sitt krav til kvalitet og design.

Ingen av disse kvinnene var erfarne håndverkere fra før, men det var deres hobby og hovedinteresse. De eide lite men bar på en stor drøm. Kvinnene gikk i sammen om å utvikle det tradisjonelle håndverket og gi produktene et nytt og moderne design

Tradisjon

Tradisjonen med tilvirkning og bearbeidelse av filt blir ikke helt den samme uten påvirkningen fra et menneske som legger kjærlighet og omsorg i oppgaven. Det var kvinnene som primært stod for produksjon. Utviklingen av ull filt tok beslag på det meste av kvinnens kjærlighet, varme og energi. En oppgave hun ble en mester i.

Laget for å vare & varme

Vi er glade for å kunne presentere deg vår helt ny kolleksjon av håndsydde ull filt tøfler. Tøflene er ortopedisk riktig formet og har et minimalistisk uttrykk. Vi har valgt å farge tøflene med varme duse farger fra Naturen. Tøflene er komfortable og vil gi deg en ny erfaring og glede over å eie gode innesko. Sålen er av slitesterkt lær i høy kvalitet.

Vi utvikler ulike modeller og design for ulike formål, smak og preferanser. Basert på mange års erfaring i å lage innesko, forsøkte vi med denne serien å lage en kolleksjon av tøfler som møter de behov og ønsker ulike aldersgrupper har.

Størrelsene på våre tøfler korresponderer med EU sine standarder for EU fottøy og er laget etter strenge miljø krav. Fargestoffene vi bruker i produksjonen er sikre og uten negative konsekvenser for helsen.

Vi håper at du nyter å bruke produktene våre og at du kjenner på de varme hilsener vi sender deg gjennom våre tøfler.

Anbefalinger for rengjøring og bruk.

Vi anbefaler tørr rengjøring med en børste. Tøflene har også godt av innimellom å stå til lufting utendørs.

I spesielle tilfeller kan tøflene bli håndvasket hvis man følger anbefalt fremgangsmåte:

Lunkent vann ikke varmere enn 35 grader celcius og med bruk av mild såpe. Hvis dette ikke følges så kan tøffelen krympe på grunn av for varmt vann og mekanisk påvirkning. Vi anbefaler også å forme tøffelen slik at den får riktig fasong under tørkeprosessen.